16 Ağustos 2017 Çarşamba

Soran Olursa Uyudu Dersiniz





 Hani boyle yolculuğun ilk yarim saatinde uyumayi becerebilen tipler vardir. Bir yere gidiyorsunuzdur, o yolculukla ilgili guzel dusunceleriniz vardir, belki beraber film izleyeceksiniz belki beraber muzik dinleyeceksinizdir ama siz arkanizi döndükten sonra Takk(!) uyuyo bulursunuz kendilerini.  Hem de o anki uykudan aldiklari keyif o kadar nettir ki yüzlerinden bellidir, siz de caresiz yolculugunuza devam edersiniz..

     Ya da yogun bir hafta geciriyorsunuzdur halledilmesi gereken yiginla is vardir, vize haftasidir calisilacak konular vardir vs. Butun gece ders çalismak gibi çılgınca planlar kurarsiniz.. Ama sizin yarim saatlik dalginliginiz sonrasinda bir bakarsiniz, yürüyen uyku tulumu coktan uyuyakalmistir !

  


Bir cok sacma sapan gereksiz grubun üyesi olduğum gibi, ponçik uyku tulumlarinin da bas üyesiyim. 
Benim icin uyku bircok seyden daha önemli. Yatagim ve yorganimla aramda cogu insanla aramda olandan cok daha sıkı bir bağ var. 

Sizlere uykuyla aramda gecen manyakliklardan biraz bahsedecek olursam ; 
🐼 Periyodik olarak uyumadan önce sabah kalkacagim saati yattigim saate ekleyerek uyuyacagim saatleri hesaplamak gibi sacma sapan bir huyum var. Sorsaniz sözelciyim ama bu saatleri üsenmeden her gece hesaplayabiliyorum :( 

🐼 Gecen sene bir dönem okulun yanina ek olarak calistigim icin biraz yorgun bir dönem geciriyordum. Kendi evimde uzak oldugu icin okuldan ciktiktan sonra is saatine kadar evime dönemiyordum ve arkadasimin evine gidip duzenli olarak uyuyordum :( 

🐼 Yasayanlar cok iyi bilirler, mesajlasmanin en guzel yerinde boyle yavas yavas uykunuz gelmeye baslar.. Gozleriniz kapanmaya calisir ama siz o telefonun isigiyla hayatta kalmaya calisirsiniz ! Ama karsi tarafin msji biraz da gec gelince teslim ediverirsiniz kendinizi uykunun sicacik kollarina... Ama ertesi sabah hic de o uyku kadar tatli olmaz malesef :( Zaten biliyomusunuz bence dunya bu sekilde de ikiye ayrilabilir : konusmanin en guzel yerinde uyuya kalan ponçikler, ve ertesi sabahi bunun acisini cikarmaya adamis karsi taraftakiler. 😴😞

🐼 Bir de ayni grubun üyelerinden sıklıkla şu cümleleri duyabilirsiniz : "ay başım çatliyo surda iki dakka bi kestireyim. " ,"gözlerim agirlasti yaa basimda bi ağirlik var niye sence??" Acaba nedeeeennn ?? :)) 

Ama bence cok sevimli ve zararsiz insanlardir. Diger insanlarin butun gece birilerine bilendiği, butun gun susup geceleri kin besledigi gecelerde, onlar asla bunlari yapamaz. Uykulari gelir cünkü, bir de hic isleri yok gibi baskalarini mi düsünecekler ?? :) 
"Butun gecemi sevmedigim insanlar icin hic edecegim he , ruyalarinda gorsunler onlar.. :)) 

Cok konustum bu gun biraz galiba. Suan burada olan ve bunlari okuyan herkese sevgilerimi gönderiyorum.. 💜💜 Bende birazdan biraz kestireyim bari, basim catliyo inanir misiniz ?? :)) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kaza Geliyorum Demiyormuş

hepinize merhaba arkadaşlarım,canlarım Ben yine birkaç gün aradan sonra sizlerleyim. Üstelik bu sefer çok güzel haberlerle geldimmmm! diye...