5 Ağustos 2017 Cumartesi

Eskiler Alemi



Hepinize iyi geceler arkadaşlar,,,

Bu buluşmamızda sizlere beraberken birer melek olup da ayrıldıktan sonra canavar kurbağalara, leş kargalarına, en son ihtimalle de beyaz minnoş kedilere dönüşen eski sevgililerden bahsedeceğim. 

 Hazırsanız önce canavar kurbağalardan başlayalım: 

          

Bu tür insanlar sürmeyen ilişkilerde ve ayrılıklarda kendi hatalarını çok iyi bilmekle birlikte , bunu asla size belli etmezler. İlişkinin sadece sizin tarafınızdan bittiğini düşünen ve başka hiçbir ihtimali beyni almayan tek hücreli canlılar gibi davranırlar.

Bunun yanında, belli bir zaman geçtikten sonra sürekli ''vrak''lamak suretiyle bir laf sokma hali içerisindedirler. Ne kadar fazla laf sokarsa o kadar haklı çıkacaklarını düşünürler , ama aslında buna paralel olarak bir o kadar da küçülürler.

Tabi bu canavar kurbağaların ''vrak''lamaları sadece size değildir. İçindeki büyün nefreti kini çevrenize, ortak olan kim varsa hepsine de kusarlar. Ne var ki o insanlar tarafından da seslerinin yalnızca ''vrakk vrakk'' tonunda duyulduğunu asla anlamayacak kadar boş beyinli canlılardır. 

Bir süre sonra sizde de bir iğrenme hali görerek uzaklaşır , hak ettikleri pis derelere doğru yol almaya başlarlar. Geride bıraktıkları tek şey ise mide bulantısı olarak kalır.




İkinci bir tür ise ''Leş Kargaları'' dır. 

Bunlar bir önceki tür kadar rahatsız edici olmamakla birlikte, onlardan daha çok tiksindirici özellikleri vardır. Çünkü bu türün en belirgin özelliği hayatınızdan çıktıkları anda yeni yerler, yeni yollar arayışlarıdır. Kendileri hiç vakit kaybetmeden yeni heyecanlar arar, bunu da sizin gözünüze soka soka yaparken kendilerinin dışarıdan nasıl iğrenç gördüklerini farketmezler. 



Bu bilir kişiler bunları yaparken kendilerinin  bir siyah kartal, asil bir şahin, beyaz bir güvercin gibi göründüğünü düşünürken; aslında dışarıdan leş kargalarından bir farkları olmadığının fakında bile olmazlar. 

Onlara göre yaşadıkları 'özgürlük' , 'yeni bir hayat kurma' , 'mutlu hayat çabası' gibi kelimelerle tanımlanırken ; bize göre ise yaptıkları sadece yaşananlara saygısızlık, zaman kaybı, hatta midesizliktir ! 



Son türümüz ise ; Minnoş Kediler 



Ki en tehlikeli türler bunlardır ! 

Ayrılık esnasında ilişkiyi
 ''peki'' ,
 ''Sen bilirsin...'' 
'' Kendine çok iyi bak olur mu ? ''
''Seni hep çok sevdim '' 

gibi cümlelerle kapatıp içinizde derin bir vicdan yarası bırakan bu minnoş kedilerin bir süre sonra nasıl bir beyaz kaplana dönüştüğüne inanamazsınız ! 
Çünkü bu türün en büyük özelliği sinsiliktir. Aslında size o '' ben dünyanın en iyi insanıydım'' ana temasıyla sarfettiği cümleleri bir bir planlamış, bütün suçlarını örtmek için bir zırh olarak kullanmıştır. Aynı zamanda ayrılık sonrası kendisi mutlu olamazsa sizde bırakacağı açık kapının temellerini günler önceden planlamıştır. 

Sizin kendinizi kötü kalpli iğrenç insan hissetmeniz için elinden gelen bütün melek rollerini oynamıştır. Halbuki içeriden durum hiç de öyle değildir. Kendini sessiz sakin gösterip aslında atacağı bir sonraki adımı günler öncesinden belirlemiştir. 

Zaten bu türler de ikiye ayrılır : 

şöyle ki , büyük çoğunluğuyla ilişkiye tekrar başlanır. İlişkiye tekrar başlanmayan geri kalan kısmının ise, siz hala hayatınızı toplayıp doğru düzgün bir yola sokamamışken evlilik haberini alırsınız. ve zamanında o minnoş kalpli kedi rollerini o kadar iyi oynamışlardır ki, onun için sevinir '' zaten mutluluğu en çok o hakediyordu.. '' dersiniz.

Yani zafer her halükarda onlarındır ! 




He tabi ki bütün eski sevgililer böyle mi ? Tabiki hayır. 
Ama o diğer kısım da edebiyle hayatımıza girip edebiyle yok olanlardır ki onları gruplandırmak bize yakışmaz zaten :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kaza Geliyorum Demiyormuş

hepinize merhaba arkadaşlarım,canlarım Ben yine birkaç gün aradan sonra sizlerleyim. Üstelik bu sefer çok güzel haberlerle geldimmmm! diye...